Comunicat privind organizarea primei intalniri la Centrul de Inovare si Imaginatie Civica Deva

Social

În data de 11 februarie 2020, incepand cu ora 1200 se va desfasura la sediul Centrului de Inovare si Imaginatie Civica, Deva, Piata Victoriei, blocul 8, parter, judetul Hunedoara intalnirea cu reprezentantii asociatiilor de proprietari care au obtinut finantare pentru cresterea eficientei energetice a blocurilor de locuinte in Municipiul Deva. Centrul de Inovare si Imaginatie Civica este infiintat in cadrul proiectului “Optimizarea proceselor în concordanță cu Strategia pentru Consolidarea Administrației Publice la nivelul Municipiului Deva”, cod SIPOCA 536/cod SMIS 126422, proiect finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă (POCA) 2014-2020, conform Contractului de finanțare nr. 336/01.04.2019, implementat de către MUNICIPIUL DEVA în parteneriat cu Asociatia Centrul de Dezvoltare Durabila Columna Craiova.

Obiectivul general al proiectului: constă în consolidarea capacității instituționale și eficientizarea activității la nivelul Municipiului Deva, prin fundamentarea strategică, simplificarea procedurilor administrative și reducerea birocrației pentru cetățeni, implementând măsuri din perspectiva back-office și front office pentru serviciile publice furnizate. Astfel, in cadrul proiectului este prevazuta activitatea nr. 6.Înființarea unui Centru de tip Inovare și Imaginație Civică și organizarea a maxim 60% din reuniunile anuale ale centrului. In acest sens, au fost invitati reprezentantii urmatoarelor asociatii de proprietari: – Asociatia de proprietari nr. 294 si 208 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 60 –Aleea Streiului din municipiul Deva”; – Asociatia de proprietari nr. 367 pentru proiectul “Cresterea eficientei energetice a blocului de locuinte 8 – B-dul Decebal din municipiul Deva”; – Asociatia de proprietari nr. 273 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe M1, Aleea Crizantemelor din municipiul Deva”; – Asociatia de proprietari nr. 95 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe P5, str. Titu Maiorescu din municipiul Deva”; – Asociatia de proprietari nr. 48 si 414 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe A, B-dul Iuliu Maniu din municipiul Deva”; – Asociatia de proprietari nr. 134 pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocului de locuințe 7, Aleea Plopilor din municipiul Deva”;

Pe ordinea de zi figureaza urmatoarele teme: – Analiza stadiului implementarii proiectelor; – Instiintarea asociatiilor implicate cu privire la problemele intampinate in gasirea solutiilor comune, conform contractelor de mandate incheiate; – Alte probleme in acest domeniu indicate de reprezentantii asociatiilor. Participanți: La aceasta intalnire vor participa reprezentanți ai beneficiarului, ai grupului țintă al proiectului-personal de conducere și de execuție din cadrul Primăriei municipiului Deva, ai asociatiile de proprietari implicate.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns