„Cum să pierzi totul într-o zi!” – o comedie savuroasă, la Centrul Cultural din Deva

Divertisment

O avalanșă de gag-uri și situații extrem de comice! Magda Catone, Ozana Barabancea și Silviu Biriș vin la Deva cu un spectacol de zile mari – marți, 11 februarie 2020, la ora 19:30, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean”.

Un industriaș bogat și avar pierde totul într-o singură zi. Omul trece printr-o serie de situații extreme în care este pus de toți cei din jurul său – de la angajatul de încredere, până la nevastă, fiică sau servitoare.

Pentru personajul central, situația este neplăcută, dar spectatorul râde copios, timp de două ceasuri, pe seama suferinței unui avar îndrăgostit de propria sa bogăție pe care o pierde și o recâștigă, iar apoi o pierde din nou.

Situațiile și replicile nu lasă publicului nici măcar timp să respire între cascadele de râs. Din ziua premierei și până astăzi, „Cum să pierzi totul într-o zi” a avut 10 milioane de spectatori din 20 de țări. 

Spectacolul este o adaptare după piesa „Oscar”, scrisă de dramaturgul Claude Magnier, iar textul este cunoscut mai ales pentru ecranizarea din 1967, cu Louis de Funes în rolul principal. 

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 și 100 de lei (în funcție de locul ocupat în sală) și pot fi achiziționate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri – între orele 8:00-16:00, și sâmbăta – între orele 11:00-13:00.
Potrivit organizatorilor, pensionarii beneficiază de o reducere de 50 % la biletul de 100 de lei – în limita a 50 de locuri.

Informații suplimentare și rezervări pot fi obținute la numărul de telefon 0721.055.037.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns