Informare control şi verificare la târgul Bălata – comuna Şoimuş

Social

O echipă de control coordonată de prefectul judeţului Hunedoara, Petru Călin Marian, a efectuat în această dimineaţă, la târgul din localitatea Bălata aflată în apropierea Devei, o acţiune complexă de verificare a respectării măsurilor de protecţie şi a regulilor impuse de Starea de alertă.
Alături de ofiţeri şi subofiţeri ai jandarmeriei şi poliţiei hunedorene, la acţiune au participat şi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă, Oficiul pentru Protecţia Consumatorului, ai Direcţiei de Sănătate Publică şi ai altor instituţii cu atribuţii de control şi verificare.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituției Prefectului Județul Hunedoara, au fost intensificate în judeţ acțiunile de verificare a respectării măsurilor impuse în contextul situației epidemiologice actuale.
Au mai fost efectuate verificări şi controale pe mijloacele de transport în comun, la restaurante,terase şi cafenele precum şi la vânzătorii ambulanţi din pieţele şi târgurile organizate în localităţile hunedorene.
Scopul vizat al acestor controale şi verificări îl constituie, în primul rând, prevenirea răspândirii virusului SARS-COV 2 care provoacă boala COVID 19.
Prefectul Petru Călin Marian recomandă locuitorilor județului Hunedoara să respecte în continuare măsurile de distanțare fizică, să poarte mască de protecție și să respecte normele de igienă și de conduită sanitară, pentru a-și proteja propria sănătate și viață dar și pentru a-i proteja pe toți cei din
jur.

Sănătatea și siguranța cetățenilor sunt prioritare tuturor instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, astfel că forțele de ordine vor desfășura permanent, în această perioadă,activități de verificare și control, pentru a proteja cetățenii și pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns