Informare Ordin prefect referitor la acțiuni de prevenire în zilele de 1 și 2 mai

Social

Printr-un ordin semnat astăzi de prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, a fost aprobat „Planul de măsuri pentru asigurarea climatului de ordine și siguranță publică pe timpul „Zilei Internaționale a Muncii” și al „Zilei Internaționale a Tineretului” – 2020.
Potrivit documentului emis de Instituția Prefectului – Județul Hunedoara, se impune adaptarea corespunzătoare a activităților specifice desfășurate de structurile Poliției Române, structurile Jandarmeriei Române și ale Poliției Locale.
Astfel, în perioada 1-3 mai 2020, se vor intensifica acțiunile de patrulare pentru combaterea faptelor de natură contravențională sau penală. Poliția rutieră va fi prezentă pe principalele drumuri naționale și județene pentru activități de control, verificare și pentru prevenirea evenimentelor rutiere.

De asemenea, în toate localitățile județului Hunedoara va crește numărul activităților specifice de prevenire și combatere a infracțiunilor cu violență și a oricăror acțiuni de natură să încalce prevederile Ordonanțelor Militare.
Reprezentanții instituțiilor hunedorene ale Ministerului Afacerilor Interne atrag atenția că nu vor fi tolerate abaterile de la normele de conviețuire socială sau încălcările prevederilor Ordonanţelor Militare. Polițiștii și jandarmii, alături de care acționează și polițiile locale vor fi în stradă pentru siguranța noastră.
Prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, transmite hunedorenilor că: „Anul acesta, toți, trebuie să abordăm altfel modul în care ne petrecem zilele de 1 și 2 mai, să respectăm măsurile luate de autorități şi să rămânem acasă, în familie. Este strict necesar să respectăm regulile impuse de Ordonanțele Militare, să evităm deplasările în afara locuinței, să păstrăm distanțarea socială și să ne protejăm pe noi, pe familiile noastre și pe cei din jur.”

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns