Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 01 aprilie 2020:

Social

Număr persoane aflate în carantină: 167
Număr persoane aflate în izolare: 3.168

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare:

  • din data de 31 martie până acum, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 26 sanctiuni valoare 7.300 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 35 de misiuni, jandarmii au verificat 1.440 persoane din 25 localităţi ale judeţului şi au avut 13 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au fost aplicat 57 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 37.800 de lei.
    Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel. 
    Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns