Testările pentru COVID-19 vor putea fi efectuate la Spitalul Judeţean Deva din 10 aprilie

Social

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va putea efectua teste pentru depistarea virusului COVID-19, în timp real, începând cu data de 10 aprilie, cu ajutorul aparatului Real Time PCR, au estimat reprezentanţii Prefecturii Hunedoara.

“Potrivit planului de măsuri prezentat de conducerea SJU Deva şi aprobat de prefectul judeţului Hunedoara, Vasilică Potecă, se estimează că începând cu data de 10 aprilie 2020, la spital vor putea fi realizate testări COVID 19, cu aparatul Real Time PCR”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Hunedoara.

Conform autorităţilor, la SJU Deva este în plină desfăşurare aplicarea planului de reorganizare, recompartimentare şi de modernizare a unor spaţii, în paralel cu creşterea numărului de paturi pentru pacienţii internaţi cu COVID-19. De asemenea, continuă redistribuirea personalului medical în interiorul unităţii medicale.

“Echipamentele medicale de protecţie sunt în cantitate suficientă, iar activitatea de aprovizionare cu aceste tipuri de materiale, inclusiv achiziţia de tehnică medicală, se desfăşoară în continuare”, se arată în comunicat. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns