Informare – corespondenţă cu autorităţi din Yancheng-China

Social

În urma corespondenţelor oficiale dintre Primăria municipiului Deva, Instituţia Prefectului şi autorităţile din Yancheng – China, dl. Cao Lubao primarul oraşului a trimis Prefectului Judeţului Hunedoara, d-lui Vasilică Potecă, o scrisoare prin care se adresează tuturor hunedorenilor.
Comunitatea şi administraţia locală a oraşului Yancheng, localitate înfrăţită cu municipiul Deva, au pregătit o donaţie importantă pentru activitatea medicală din judeţul Hunedoara.
Reamintim că în luna martie, la Primăria Deva a avut loc o videoconferinţă cu medici chinezi, pe tema masurilor de combatere a pandemiei COVID 19.

Scrisoare din partea Primarului Orașului Yancheng

Stimate Domnule Prefect Vasilică Potecă:

Suntem profund îngrijorați că oamenii din Hunedoara se află sub amenințarea pandemiei COVID-19. În numele celor 8,3 milioane de cetățeni din Yancheng, aș dori să vă exprim sincere păreri de rău și să vă asigur de un puternic sprijin pentru dumneavoastră și pentru cei din Hunedoara care luptă împotriva COVID-19 în prima linie! Deva, reședința județului Hunedoara, este orașul prieten al Yancheng. În aceste vremuri de grea încercare, Deva ne-a oferit cunoștințe valoroase și un sprijin puternic, reflectând prietenia reciprocă prețuită mai ales în momentele dificile. În prezent, pandemia COVID-19 a afectat lumea și amenință viața și sănătatea oamenilor. Astfel, este responsabilitatea noastră comună să luptăm împotriva COVID-19 cu solidaritate. Credem că, sub conducerea dumneavoastră, măsurile pe care le-ați luat își vor demostra în curând eficiența. Sunt total de acord cu dumneavoastră cu privire la consolidarea cooperării în domeniul securității sănătății publice și la împărtășirea experienței în domeniul prevenirii epidemiilor.

A avut loc prima videoconferință între experți din Yancheng și din Hunedoara cu privire la prevenirea epidemiei. Orașul Yancheng a decis să doneze consumabile medicale pentru Deva.
Situația epidemică se va încheia, dar prietenia este veșnică. Suntem convinși că legăturile dintre orașul Yancheng și județul Hunedoara vor fi aprofundate și vom avea mai multă cooperare după câștigarea luptei împotriva epidemiei.
La final, sper sincer că județul Hunedoara va câștiga în curând lupta împotriva epidemiei și le doresc cetățenilor sănătate și fericire!
Cao Lubao
Primar, Orașul Yancheng

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns