Informare privind situația din județul Hunedoara.

Social

Din informațiile primite de la D.S.P. Hunedoara, astăzi, 27 martie 2020, în judeţul Hunedoara situația la ora 10.00 este următoarea:

Persoane aflate în izolare = 2.151
Persoane aflate în carantină = 133

În ultimele 24 de ore, polițiști ai Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara au sancționat 176 persoane pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3 (nu au prezentat documentele prevăzute pentru situația în care se deplasează în afara locuinței).
În data de 27 martie 2020, ora 04.00, în municipiul Deva a fost depistată o femeie în vârstă de 26 de ani, care nu a respectat condițiile autoizolării și a încercat să se deplaseze spre o altă localitate.

A fost sancționată cu 5.000 lei și plasată într-un centru de carantină de pe raza județului Hunedoara.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, efective ale Inspectoratului de Jandarmi Județean au efectuat 44 de misiuni în localități din judeţul Hunedoara, în urma cărora au fost aplicate 48 de sancțiuni în valoare de 12.450 lei, pentru nerespectarea prevederilor ordonanței militare.
Totodată, jandarmii hunedoreni au participat la 21 misiuni de însoțire/tranzit pentru convoaie de autovehicule.
Pentru verificarea respectării condițiilor de izolare au fost verificate 1113 persoane în 21 de localitati. Tot în urma misiunilor specifice, jandarmii din Valea Jiului au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 5.000 lei pentru nerespectarea legii privind regimul materialului lemnos.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns