Informare situație la nivel județean 15 mai 2020

Social

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare

Actualizate la data de 15 mai 2020
Număr persoane vindecate: 470
Număr persoane ieşite din carantină: 899
Număr persoane aflate în carantină: 278
Număr persoane aflate în izolare: 168
Număr persoane ieşite din izolare: 7.749
Număr persoane confirmate: 598
Persoane decedate: 65

Structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii
infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

 • În cursul zilei de 4 mai 2020, 21 militari I.S.U Hunedoara, cu 4 mijloace tehnice, au fost implicaţi în 6 misiuni de transport spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19.
  De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare.
  Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.
 • 17 cadre medicale ale Serviciului de Ambulanţă al judeţului Hunedoara au efectuat 25 de misiuni cu 12 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.
  În cursul zilei de ieri, polițiștii hunedoreni au acționat în sistem integrat alături de alături de jandarmi, militari, polițiști locali și alte forțe ale M.A.I.
  Aceștia au fost prezenți în teren pentru prevenirea și combaterea criminalității și pentru a se asigura că cetățenii respectă prevederile Ordonanţelor Militare.
  Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost executate misiuni specifice, în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19.
 • De asemenea echipe de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat misiuni specifice pe întreg teritoriul judeţului Hunedoara, pentru a verifica respectarea prevederilor ordonanţelor militare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns