Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 07 aprilie 2020:

Social

Număr persoane aflate în carantină: 402
Număr persoane aflate în izolare: 2.672
Persoane vindecate şi externate: 30

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare, astfel:

  • echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 17 sanctiuni valoare 23.500 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au aplicat 44 amenzi pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei precum şi pentru abateri de la lege. Valoare totală a sancţiunilor este de 120.000 de lei.

Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel. 
Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii şi jandarmii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns