Târgul de Mărțișor, in centrul istoric al Devei – din 26 februarie

Social

Primăria Municipiului Deva organizează Târgul de Mărțișor, în Piața Unirii, din centrul orașului, în perioada 26 februarie – 8 martie 2020.

Evenimentul este dedicat exclusiv produselor handmade și florilor de sezon și își propune promovarea vechiului obicei al dăruirii, la început de primăvară, al micilor obiecte artizanale cu rol protector, precum și a meșteșugului care stimulează creativitatea, originalitatea și inspirația ce dau naștere unor mărțișoare deosebite.

Timp de 12 zile, vizitatorii târgului vor avea ocazia să aleagă dintre sute de produse unicat, expuse în peste 30 de standuri – de la mărțișoare tradiționale la mărțișoare inedite, realizate manual, din lemn, sticlă, țesături, cristale sau plante.

Comercianții vor oferi spre vânzare inclusiv produse de artizanat, cadouri personalizate și alte obiecte handmade specifice sărbătorilor de 1 și 8 Martie.

Târgul de Mărțișor de la Deva va fi deschis zilnic, între orele 10:00-18:00.

Fiecare comerciant care participă la eveniment are la dispoziție între unu și trei standuri pentru expunerea produselor și va plăti o taxă de ocupare a domeniului public, în valoare de 5 lei/mp./zi, conform Hotărârii Consiliului Local nr. 433/2019.

Comercianții care doresc să participe la ediția din acest an a Târgului de Mărțișor se mai pot înscrie până joi, 20 februarie 2020, la Primăria Municipiului Deva – Serviciul Administrare Domeniu Public și Privat (Piața Unirii, nr. 16), telefon 0254.217.899, între orele 8:00-16:30.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns