Turneul National „Clasic la puterea a treia” ajunge la Deva !

Divertisment

Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 11 octombrie 2020, la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” Deva, la concertul „Clasic la puterea a treia”, susținut de Marin Cazacu & Violoncellissimo. 

Evenimentul propune publicului o incursiune sonoră, de 75 de minute, în lumea violoncelului, prin intermediul unui repertoriu divers și spectaculos – de la clasic la contemporan.

Din program fac parte creații celebre semnate de Johann Schrammel, Georg Friedrich Händel, Tomaso Albinoni, Rimski Korsakov, Wilhelm Kaiser Lindemann și mulți alții.
Marin Cazacu este solist concertist al Filarmonicii „George Enescu” și profesor la Universitatea Națională de Muzică din București, iar Violoncellissimo este unul dintre cele mai vestite ansambluri camerale din România.

Format la inițiativa violoncelistului Marin Cazacu, din actuali și foști studenți ai săi, ansamblul a uimit publicul, în 2008, cu un concert „demn de Cartea Recordurilor”, aducând 60 de violonceliști pe scena Ateneului Român.
Concertul de la Deva face parte dintr-un turneu național pe care muzicienii îl susțin în mai multe orașe din țară.
Intrarea la eveniment se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 9:00-16:00.
Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0354.408.907.
Concertul „Clasic la puterea a treia” se desfășoară cu respectarea măsurilor instituite la nivel național, pe perioada stării de alertă, pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns