Un nou pas pentru realizarea Salii de Sport Polivalenta din municipiul Deva – sat Cristur

Social

Compania Națională de Investiții a scos la licitație, în 3 august 2020, contractul de prestare servicii având ca obiect elaborarea SF, studiu topografic vizat de OCPI, studiu geotehnic verificat la cerința Af, elaborare documentație pentru obținerea avizelor și acordurilor cât și alte studii de specialitate solicitate în certificatul de urbanism pentru obiectivul de investiții ,,Complex sportiv (sală de sport polivalentă), municipiul Deva, sat Cristur, județul Hunedoara”.

Investiția va cuprinde pe lângă sala de sport polivalentă și sens giratoriu cu accesele carosabile aferente, parcări, alei de acces pietonale și zone verzi.

Sala de sport va avea o capacitate de 3000 de locuri, va fi branșată la toate utilitățile și va avea toate facilitățile necesare unui astfel de obiectiv.

Sala va putea fi folosită și pentru spectacole, alte manifestări culturale și patinoar.

Avem nevoie de această investiție ținând cont de faptul că în zona municipiului nostru nu există o sală de sport de mare capacitate care să poată fi utilizată ca sală polivalentă.

Realizarea sălii de sport polivalente este cuprinsă în Strategia Integrată pentru Dezvoltarea Urbană a municipiului Deva 2014-2023.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns