Anunt important

Social

Continuă acțiunea de distribuire a dispozitivelor pentru soluții dezinfectante pentru toate cele 1.385 de scări ale blocurilor de locuințe din municipiul Deva.

Pentru operativitate, președinții sau administratorii asociațiilor de proprietari/locatari din municipiul Deva vor fi contactați de reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Deva, pentru a le fi distribuite dispenserele.

Distribuirea dispozitivelor se va face pe bază de proces verbal de predare/primire, până în data de 30 aprilie 2020, după următorul program:

-luni-joi, între orele 9:00-14:00

-vineri, între orele 9:00-12:00.

Instalarea dispenserelor la scările blocurilor de locuințe, precum și umplerea acestora cu soluții dezinfectante intră în sarcina asociațiilor de proprietari/locatari.

Dispozitivele pentru soluții dezinfectante distribuire de Primăria Municipiului Deva  reprezintă o sponsorizare din partea S.C. „Salubritate” S.A. Deva către municipalitate.

Informații suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0799.992.312 (Direcția de Asistență Socială Deva – Compartiment Asociații de proprietari), de luni până joi – între orele 8:00-16:30 sau vineri – între orele 8:00-14:00.

Sănătatea devenilor este pe primul loc!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns