Conducerea Spitalului Judeţean Deva va fi preluată de actualul manager al Spitalului CFR Simeria

Social

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva va fi asigurată, după data de 15 mai, de către actualul manager al Spitalului CFR din oraşul Simeria, Liliana Vaidner, decizia fiind luată de preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, Mircea Bobora.

Liliana Vaidner va avea statut de manager interimar al SJU Deva, ea urmând să preia conducerea unităţii medicale de la actuala echipă de medici militari, ce a fost instalată pe funcţii în data de 8 aprilie de către ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru.

“Conform competenţelor legale, în perioada stării de urgenţă, care este stabilită prin Decret prezidenţial până la data de 15 mai 2020, în mod clar şi explicit Ministerul Sănătăţii şi-a exercitat şi îşi exercită atribuţiile de numire a managementului SJU Deva. Începând cu data încetării situaţiei de urgenţă, preşedintele CJ Hunedoara îşi exercită prerogativul legal de numire a unui manager interimar al acestei unităţi spitaliceşti”, a informat marţi CJ Hunedoara.

Liliana Vaidner a condus Spitalul CFR Simeria până în vara anului 2017, când a preluat funcţia de preşedinte-director al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Hunedoara. Ea a demisionat, pe 29 noiembrie 2019, din funcţia ocupată la CJAS Hunedoara şi a revenit la conducerea Spitalului CFR Simeria, pe care îl conduce şi acum. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns