Lucian Ioan Rus a câştigat Primăria Deva

Politic

Lucian Ioan Rus (PSD) a câştigat Primăria Deva cu un scor de 38,5% din totalul voturilor valabil exprimate, în timp ce contracandidatul său, actualul primar, Florin Oancea, a fost votat de 24,57% dintre alegători, relevă datele parţiale publicate marţi de AEP.

Astfel, Lucian Rus a obţinut 9.066 din voturile electoratului, în timp ce pentru Florin Oancea au optat 5.787 de alegători din Deva.

”Dragi locuitori ai municipiului Deva,

Vă mulțumesc pentru încrederea acordată pe 9 iunie. Ați fost extraordinari! Vă invit să-mi fiți parteneri în proiectul de reconstrucție și dezvoltare pe care l-am pregătit pentru Deva. Împreună, avem de parcurs un drum cu multe provocări, pentru a asigura viitorul acestui oraș minunat, pentru a asigura o viață mai bună părinților și copiilor noștri.

Fiecare locuitor al Devei trebuie să se simtă mândru că lasă ceva în urma sa, alături de noi, cei care vom prelua administrația orașului. De aceea, indiferent, dacă mi-ați acordat sau nu votul, aveți un rol important în ceea ce se va întâmpla în Deva în anii următori.

Timpul este necruțător și nu putem rămâne pe loc, trebuie să ajutăm orașul să crească, să se dezvolte sustenabil, să devină acel oraș smart, curat și prietenos cu mediul, pol turistic, pe care ni-l dorim cu toții.

Eu și echipa mea avem o mare responsabilitate față de Deva și multe lucruri de făcut pentru dumneavoastră, oamenii orașului. Îndreptăm, pe rând, micile neajunsuri care ne influențează viața cotidiană și continuăm cu proiectele de anvergură menite să repună Deva pe harta dezvoltării.

Deva merită să strălucească alături de mai marile orașe reședință de județ din vecinătatea noastră. Împreună ajutăm orașul să-și recapete gloria de altădată și să ofere acel licăr de speranță de care cu toții avem nevoie.

Îi felicit pe toți contracandidații mei pentru efortul depus și le transmit că, nu peste mult timp, Deva va fi și mândria lor. Așa cum am mai spus, eu am candidat pentru Deva și nu împotriva cuiva. Am candidat pentru că Deva și devenii merită să fie pe primul loc. Și pentru că Deva este Acasă!

Al dumneavoastră,

Lucian Ioan Rus”

Prezenţa la vot în municipiul Deva a fost de 44,03%. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube , TikTok , Twitter .