Prima trupa pop-opera din Romania, in concert la Centrul Cultural din Deva

Divertisment

Surpriză muzicală de excepție, de 8 Martie! Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural „Drăgan Muntean” vă invită, duminică, 8 Martie 2020, la ora 18:00, în sala mare a Centrului Cultural din Deva, la spectacolul intitulat „Mamă, mulțumesc!”, susținut de trupa „Distinto”.

Evenimentul este dedicat celei mai importante persoane din viața fiecăruia dintre noi. Trei tenori – Octavian Dobrotă, Marius Olteanu și Mihai Radu – vor oferi publicului devean o seară melancolică, printr-o serie de melodii nemuritoare ca „Mulțumesc, iubită mamă!”, „Per te” sau „Mamma”, abordate în manieră pop-opera, precum și piese proprii ca „Aripi să zbori” sau „Nu vreau să te pierd”.

„Distinto” reprezintă primul proiect pop-opera din România. Înființată în urmă cu 13 ani, trupa a cântat în deschiderea concertelor lui Julio Iglesias de la Cluj-Napoca și Iași, în 2008.

Intrarea la spectacol se face pe bază de invitație. Invitațiile pot fi ridicate de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 8:00-16:00.

Informații și rezervări se pot obține la numărul de telefon 0721.055.037.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns