Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 16 aprilie 2020

Social

Informaţii centralizate de la începutul perioadei de monitorizare
Număr persoane ieşite din carantină: 274
Număr persoane aflate în carantină: 389
Număr persoane aflate în izolare: 2.286
Număr persoane ieşite din izolare: 3.507
Număr persoane vindecate şi externate: 53

Cazuri confirmate de la începutul monitorizării, conform datelor prezentate de I.N.S.P: 333
În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat misiuni în contextul Stării de Urgenţă, al respectării pervederilor ordonanţelor militare şi al prevenirii răspândirii infecţiilor cu noul coronavirus, astfel:

  • În perioada care a trecut de la precedenta raportare, 15 militari I.S.U Hunedoara cu 7 mijloace tehnice au fost implicaţi în 7 misiuni de transport, spre judeţele de reşedinţă la revenirea în ţară, a persoanelor care urmează să se izoleze la domiciliu şi în misiuni
    de deplasare la centrele de carantină şi transfer al persoanelor cu Covid 19. De asemenea, pompierii au realizat operaţiuni de decontaminare a personalului sau tehnicii din dotare. Toate activitățile desfășurate la nivelul județului pentru prevenirea răspândirii virusului sunt coordonate de către Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei Hunedoara.
  • Serviciul de Ambulanţă al judeţului Hunedoara a efectuat 38 de misiuni cu 9 mijloace tehnice, transportul la spital al persoanelor confirmate pozitiv cu noul coronavirus, deplasarea persoanelor la centre de carantină precum şi transportul testelor prelevate din judeţul Hunedoara la clinici de specialitate din Cluj şi Timişoara.
  • În cadrul acțiunilor punctuale, realizate pe raza județului Hunedoara în data de 15.04.2020, structurile Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, au aplicat 132 amenzi în valoare totală de 233.000 lei.
  • Echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au efectuat 85 de misiuni, cu 118 jandarmi şi au aplicat 19 sanctiuni valoare 53.100 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare.
    În acţiunile care au loc zilnic în judeţul Hunedoara sunt implicaţi şi lucrători ai Poliţiilor locale şi ai Ministerului Apărării Naţionale.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns