Situaţia actualizată pentru judeţul Hunedoara – 31 martie 2020:

Social

Număr persoane aflate în carantină: 186
Număr persoane aflate în izolare: 2.984

În ultimele 24 de ore, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara au desfăşurat următoarele misiuni, în contextul Stării de Urgenţă şi al respectării pervederilor ordonanţlor militare:

  • din data de 30 martie până acum, echipele de jandarmi din judeţul Hunedoara au aplicat 15 sanctiuni valoare 15.200 lei pentru nerespectarea prevederilor ordonanţelor militare. Pe parcursul a 34 de misiuni, jandarmii au verificat 1.211 persoane din 22 localităţi ale judeţului şi au avut 34 misiuni de însoţire a coloanelor auto, în tranzit prin judeţul Hunedoara.
  • în ultimele 24 de ore, poliţiştii din judeţul Hunedoara au fost aplicat 148 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea ordonanţelor militare, referitoare la restricţionarea circulatiei. Valoare totală a sancţiunilor este de 177.350 de lei.
  • Reamintim că dispozitivele de siguranță publică acționează pentru prevenirea răspândirii noului virus, dar și pentru a preveni și combate inegalitățile de orice fel. 
    Pentru ambele structuri teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne din judeţul Hunedoara, acțiunile preventive vor continua in perioada următoare. De asemenea, în misiunile lor, polițiștii sunt sprijiniți de polițiști locali.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns