Informare suplimentare fonduri financiare SJU – DEVA din partea Ministerului Sănătății

Social

În urma discuțiilor pe care prefectul județului Hunedoara, Vasilică Potecă, le-a avut la Ministerul Sănătății, Spitalul Județean de Urgență Deva beneficiază de o suplimentare de buget cu 8 milioane lei (aproximativ 1,6 milioane euro).
Banii alocați de Guvernul României vor fi folosiți pentru finalizarea lucrărilor la secțiile de cardiologie și pediatrie precum și pentru continuarea lucrărilor aflate în derulare la unitatea medicală hunedoreană.
Solicitarea prefectului județului Hunedoara adresată Ministerului Sănătății a avut la bază o analiză financiară comună prezentată Instituției Prefectului de conducerea Direcție de Sănătate Publică și de echipa managerială a Spitalului Județean de Urgență Deva.

Vasilică Potecă spune că îmbunătățirea condițiilor din sistemul sanitar hunedorean este o prioritate pentru Instituția Prefectului: „Sunt convins că toate instituțiile și autoritățile publice își doresc să elimine problemele constatate în această perioadă și să asigure condiții mai bune pentru actul medical în spitalele din județul Hunedoara. Trebuie doar să ne implicăm și să acționăm.”

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.

Lasă un răspuns